Wat doen we?

We zijn een vriendengroep die in zijn vrije tijd films maakt, dit over de meest uiteenlopende onderwerpen. Zo worden er familiefilms gemaakt, een documentaire, een reisfilm en soms zelfs een speelfilmpje behoren tot de mogelijkheden.
De meesten doen dit individueel maar af en toe wordt er ook wel eens in groep aan een film gewerkt, je kan immers niet in alles “goed” zijn en dan is een beetje goede raad van een van de clubleden welkom. Soms blijft het niet bij goede raad maar wordt er effectief ook samen gewerkt.

Verder tonen we ook de film waaraan we werken of een film in afwerking aan elkaar en geven we tips om hier of daar wat bij te werken. Het laatste woord blijft  altijd zo wie zo aan de maker hij of zij beslist wat er al dan niet wordt aangepast.

Voor technische onderwerpen of nieuwigheden doen we af en toe beroep op personen vreemd aan de club die dan de zaken komen uitleggen of verduidelijken.

We richten natuurlijk ook zelf cursussen of workshops in om nieuwe technieken bij te brengen.